Skip to content

Apollomatkat

Apollomatkat on uusin valmismatkajärjestäjä Suomessa, se aloitti toimintansa Suomessa lokakuussa 2010. Suomalainen Apollomatkat on osa Apolloa, joka on yksi Pohjoismaiden suurimmista valmismatkayrityksistä. Apollo on ollut jo vuosien ajan suosittu seuramatkatoimisto Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Apollomatkat avasi Suomeen oman puhelinmyynnin, internetsivuston sekä lomamyymälän. Apollomatkojen kohteet muodostuvat lähinnä lämpimistä lomakohteista. Kesäkaudella valikoimassa on pääasiassa Etelä-Euroopan matkakohteita ja talvikaudella mukana on myös kaukomaita. Osa Apollomatkojen matkakohteista on tuttuja suomalaisille, mutta mukana on myös suomalaisille tuntemattomia kohteita. Uutuuksia ovat muun muassa Kreikan upeat saaret Naxos ja Paros ja Kroatian saaret Hvar ja Brac.

 Apollo on kuulunut vuodesta 2001 saakka Kuoni matkakonserniin. Kuoni Skandinavialla on matkustanut jo noin miljoonaa seuramatkalaista ja sillä on töissä noin 1000 työntekijää. Kuoni on yksi Euroopan johtavimmista matkanjärjestäjistä ja se on voittanut matkailualan tärkeän tunnustuksen ”Worlds leading tour operator” jo 11 vuotena peräkkäin. Apollomatkat on siis hyvin vakaalla pohjalla ja luotettava valmismatkatoimisto.

Apollomatkojen valmismatkoja pystyy varaamaan internetsivustolt, Apollomatkojen puhelinmyynnistä tai jopa 90 matkatoimistoista ympäri Suomen. Apollomatkat aloittaa kesämatkat Suomesta huhtikuussa 2011. Lennot Apollomatkojen kohteisiin lennetään Finnairin ja Air Finlandin siivin.

Apollomatkojen konsepti on olla modernimpi ja joustavampi matkanjärjestäjä kuin mitä muut suomalaiset matkanjärjestäjät ovat. Apollomatkat antaa asiakkaansa lomalle raamit, joiden puitteissa asiakas voi sitten itse valita lomalleen sopivat elementit. Lomailusta voi tehdä omatoimisempaa tai sitten enemmän seuramatkaa, aivan miten itse haluaa. Sellaisesta palvelusta mitä itse ei halua käyttää, ei tarvitse myöskään maksaa. Apollomatkat tarjoaa matkoja sekä omatoimisille että seuramatkailijoille. Matkakohteissa on paljon hotellivaihtoehtoja ja niistä löytyy vaihtoehtoja niin yksinmatkustaville, pariskunnille kuin lapsiperheillekin.

Linkit

Categories: matkatoimistot.

Tags: , ,

Comment Feed

No Responses (yet)



Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

Samanlaisia matka juttuja

  • No related posts