Skip to content

Soma Bay

Soma Bay on laadukas lomakohde, joka sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Hurghadasta. Soma Bay tarjoaa parhaat puitteet aurinkolomailuun Punaisella merellä. Se on uusi kohde, joten kaikki on todella siistiä, puhdasta ja tasokasta. Erityisen leiman Soma Baylle antavat tasokkaat hotellit, jotka ovat todella upeita ja matkailija voi elää todella hienostuneesti ja laadukkaasti. Matkoja Soma Bayhin järjestävät Aurinkomatkat ja Finnmatkat.
Soma Bayta voi suositella auringonpalvojille, sukeltajille & snorklaajille, golfaajille sekä surfaajille. Tämä uusi lomakeskus tarjoaa loistavat puitteet aktiivilomailuun tasokkaassa ympäristössä. Häämatkalaisille tämä on myös todella kaunis ja romanttinen kohde, jossa voi keskittyä kiireettömään yhdessä oloon ja nautiskeluun.

Soma Bay rannat ja vesiurheilu

Rannat Soma Bayssa ovat maailman upeimpia. Jokaisella hotellilla on oma rantansa joissa hotellin asiakkaille tarjotaan tasokkaita palveluja. Rannat sopivat todella hyvin myös lapsille, sillä ne ovat loivasti syveneviä ja leikkiminen on helppoa. Punaisen meren vesi on kirkasta ja puhdasta. Kannattaa kokeilla snorklausta ja sukellusta, jotta pääsee osalliseksi upeasta vedenalaisesta maailmasta. Merivesi on sopivan lämmintä ympäri vuoden, aina yli 20 asteista. Soma Bayssa toimii sukelluskeskus, joka järjestää kursseja eritasoisille sukeltajille. Myös aivan aloittelijoille. Hotelleissa on omat vesiurheilukeskukset, jotka järjestävät hotellin asukkaille monenlaisia vesiurheilumahdollisuuksia. Voi osallistua vesihiihtoon tai surfaukseen, meloa kanootilla tai ajella vesiskootterilla. Mahdollisuuksia on vaikka mitä.

Golfaa Soma Bayssa

Soma Bayssa on 18-reikäinen golf-kenttä nimeltään The Cascades, jonka on suunnitellut maailman kuulu Garry Player. Täällä voi golfata ihanan Egyptin auringon alla leudon tuulen puhaltaessa vilvoittavasti.
Kylpylä Les Thermes Marins des Cascades
Soma Bayssa on upea thalassokylpylä, joka tarjoaa ihania hemmotteluhoitoja. Siellä voi nauttia erilaisista merivesi- ja merimineraalihoidoista. Ja tuntea olevasi kuin uudesti syntynyt ihminen

Ravintolat ja huvit Soma Bayssa

Huvitukset ja ruokailu keskittyvät hotellien omiin ravintoloihin. Hotelleissa on monia eri ravintoloita ja tarjolla on niin egyptiläistä kuin kansainvälistäkin ruokaa. Kannattaa varata puolihoito tai all inclusive paketti, jotta hotellin ravintoloissa saa nauttia ihan vapaasti ilman eri maksua. Iltaelämä Soma Bayssa on erittäin rauhallista. Useat hotellit järjestävät iltaohjelmaa, johon voi kuulua vaikkapa egyptiläinen vatsatanssishow. Hotellien lukuisissa baareissa voi myös viettää iltaa. Hotelleilla on myös omia kauppoja, joista voi ostaa matkamuistoja.

Soma Bay Retket

Soma Baylla on todella keskeinen sijainti, joten sieltä voi helposti retkeillä esimerkiksi historiallisiin Luxoriin ja Kairoon. Luxorissa on maailmankuulu Kuninkaiden laakso ja Karnakin temppeli sekä muinaiset haudat ja Kairossa on kuuluisat pyramidit ja Egyptiläinen museo. Ne kaikki odottavat matkailijaa Soma Bayn takana olevien vuorten toisella puolen. Historia on aivan käden ulottuvilla. Soma Bayssa voi erittäin helposti yhdistää historian ja nykyhetken. Jos on innokas shoppaaja, niin kannattaa lähteä Hurghadaan ostoksille. Hotellialueelta on järjestetty maksullinen bussikuljetus sinne päivittäin.

Comment Feed

No Responses (yet)Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

Samanlaisia matka juttuja

  • Egypti