Skip to content

Malaga

Malaga on erittäin kaunis kaupunki eteläisessä Espanjassa aurinkorannikolla. Monet ovat kulkeneet kaupungin kautta jonnekin Aurinkorannikon turistikohteeseen kuten Fuengirolaan, Torremolinokseen tai Marbellaan, mutta eivät ole lomailleet itse Malagassa. Malaga on ehdottomasti tutustumisen arvoinen kaupunki.

Shoppailijalle Malaga tarjoaa upeat mahdollisuudet. Tarjolla on sekä edullisia että kalliimpia tuotteita. Tarjonta on paljon laajempaa kuin äsken mainituissa turistikohteissa, joissa tarjolla on enemmän turisteille suunnattua rihkamaa. Malagasta voi tehdä superlöytöjä edullisella hinnalla. Keskustassa on paljon pieniä putiikkeja, jotka myyvät vaatteita ja sisustustuotteita. Kenkien ystävälle kenkäkauppavalikoimat ovat huikeat. Keskuskadulla olevissa tehtaanmyymälöissä kannattaa myös ehdottomasti vierailla. Kaupat avaavat ovensa vasta ennen keskipäivää, joten liian aikaisin aamulla ei kannata shoppaamaan lähteä.

Malaga on täynnä ihania ravintoloita, joissa voi tutustua andalucialaisen keittiön antimiin. Ruoat ovat todella ihania. Ehdottomasti kannattaa kokeilla paellaa, sen maku on ihan erilaista kuin koto-Suomessa. Tapakset ovat uskomattoman maistuvia ja niiden kanssa on mukava nauttia lasillinen paikallista viiniä. Palvelu Malagassa on ystävällisempää kuin monessa muussa paikassa. Matkailija saa tuntea olevansa todella tervetullut sinne.

Keskustassa on paljon ulkomaalaisia turisteja, mutta aito espanjalainen elämä alkaa heti esikaupunkialueelta. Kannattaa vierailla myös kaupungin ulkopuolella. Julkinen liikenne on Malagassa toimivaa ja edullista. Toki autonvuokraustakin kannattaa miettiä, jos on hyvä kuski.

Jos mielii mereen uimaan, ovat Benalmadenan ihanat uimarannat aivan vieressä. Nerja on myös ihana aitoespanjalainen kaupunki jonne on vain muutaman kilometrin matka Malagasta. Aurinko paistaa Malagassa paljon ja sää on merellisen miellyttävä.

Comment Feed

No Responses (yet)Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

Samanlaisia matka juttuja

  • Espanja