Skip to content

Interhome – vuokraa loma-asunnot netistä

Interhome on eräs Euroopan suurimmista loma-asuntoja vuokralle välittävistä yrityksistä. Interhomella on valikoimissaan loma-asuntoja ja lomataloja jo 26 eri maassa, noin 46 000 kappaletta yhteensä. Valikoima on laaja ja tarjolla on niin kaupunkistudioita, alppimajoja kuin merenrantahuviloita sekä maatalojakin. Interhome tuli Suomeen vuonna 1993 ja on sen jälkeen ollut suosituin loma-asuntoja vuokralle tarjoava yritys Suomessa. Vuosittain Interhomella on yli puoli miljoonaa tyytyväistä asiakasta.

Monet suomalaiset haluavat vuokrata talon etelä-Euroopasta. Suosituimmat maat ovat Italia, Ranska ja Espanja. Nyt uusin suosittu lomamaa on Kroatia. Kroatiassa on upeat rannat ja vielä varsin kohtuullinen hintataso. Interhomen kautta voi vuokrata kauniin talon Toscanasta viininviljelysalueelta tai Costa del Solin Marbellasta rannalta. Asunnon voi varata myös jostain Euroopan kulttuurikaupungista tai jostain maaseudulta. Vain oma mielikuvitus on rajana.

Yleensä lomatalon minimivuokrausaika on yksi viikko, mutta nyt uutuutena Interhome tarjoaa mahdollisuuden varata tiettyjä kohteita myös lyhyemmäksikin ajaksi Eurooppaa autolla kiertäviä matkailijoita silmällä pitäen.

Interhome.fi on suomenkielinen sivusto ja talon varaaminen sieltä on todella helppoa. Kaikista kohteista löytyy tiedot suomeksi, runsaasti valokuvia sekä selkeät hintatiedot ja reaaliaikainen varaustilanne.

 

 

Categories: talon vuokraus.

Tags: ,

Comment Feed

No Responses (yet)Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

Samanlaisia matka juttuja

  • Talo vuokralle ulkomailta
  • Nizza