Skip to content

Kesän matkustajalle ideoita

Jos hinkuat sukeltaa raisuun yöelämään valitse suraavista matkakohteista. Aurinkoa ja hiukan edullisempaa juomaa etsivälle suosittelen Thaimaata, Bulgariaa, Turkkia tai Filippiinejä. Lämmin yö tekee mukavan plussan baareissa juoksemiselle ja hurjaa menoa löytää varmasti. Kassistaan kannattaa pitää huolta mutta muuten aivot saa jättää narikkaan reissun ajaksi. Kaupunki tunnelmaa iltaretkille kannattaa hakea Lontoosta ja Pariisista. Nämä kohteet vain lohkaisevat lompakosta ison loven. Pienempi budjetti riittää esimerkiksi Berliinissä tai Prahassa. Jopa lähinaapurista Ruotsista saattaa löytää etsimänsä vaihtelun. Nykyään egologisuus tuntuu tunkevan joka paikkaan. Myös matkailijana asia kannattaa huomioida. Mitä jos valitset kohteen jonne ei tarvitse lentää. Paras mahdollinen matkustustapa on ehdottomasti kaveriporukka. Jos sinulla on mahdollisuus lähteä tien päälle miellyttävässä seurassa matkasta tulee varmasti ikimuistoinen. Kesä tuo myös mukanaan lukuisat festarit ympäri maailman. Musiikki elämys puistossa,voiko parempaa olla? Ulkomaisilla festareilla törmää melko hurjaan menoon joten matkailijalta täytyy löytyä joustavuutta ja sietokykyä.

Ennen matkaa kannattaa laittaa vakuutukset ja rokotukset kuntoon. Mistä sitten saat matkapaketin varattua tai lennot edullisesti? Tässä matkatoimistot ja palvelut: Aurinkomatkat, , Kilroy travels, Matkapojat, Tjäreborg, Helsingin sukelluskeskus, Domina travel, Matkatoimisto Oy Area
, Top matkat, Select travel, Starlight tours, Suomen matkatoimisto. Jos näistä ei löydy sopivaa pakettia voit tietenkin räätälöidä lomasi itsenäisesti. Jos olet kyllästynyt normaaliin matkailuun sohvasurffailu saattaa kiinnostaa sinua. Couchsurfing.org tarjoaa palvelua jonka avulla voit yöpyä ilmaiseksi matkakohteestasi löytyvän ihmisen luona. Luonnollisesti palveluun kuuluu että olet valmis tarjoamaan oman sohvasi toiselle surffaajalle. Sivustoilla on arviot sohvista ja niiden tarjoajista. Liityt joukkoon nimelläsi ja henkilö tiedoillasi. Tässä on elämys joka ei luultavasti heti unohdu.

Categories: matkat.

Tags: , ,

Comment Feed

No Responses (yet)Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

Samanlaisia matka juttuja

  • No related posts