Skip to content

Matkatoimisto Hispanian matkat

Hispania on matkatoimisto, joka on erikoistunut Espanjan matkoihin erityisesti. Nimestäkin voi jo päätellä, että tältä matkanjärjestäjältä löytyy Espanjan matkoista kokemusta. Aikojen kuluessa Hispania on myös laajentanut matkakohteitaan ja tällä hetkellä Hispanialta löytyy kohteita seuraavista paikoista:

Hispania on toiminut matkatoimistona jo yli kymmenen vuotta, joten kokemusta ja tietoa matkanjärjestämisestä löytyy. Tiesitkö että Azorit matkakohteena löytyy ainoastaan Hispanialta. Egyptistä kannattaa etsiä lapsiperheiden alennuksia, jotka voivat olla jopa 50% lapsista.

Hispanian äkkilähdöt

Hispanialla on myös äkkilähtö matkoja joita he kutsuvat nimellä äkkiä pois. Nimi on sinänsä hyvin kuvaava näille halvoille matkoille, koska äkkilähdöt ovat matkoja, joiden lähtöpäivä on erittäin pian. Hispania, kuten muutkin matkatoimistot, myyvät viime hetken peruutetut ja ylimääräiseksi jääneet matkansa hyvin edullisesti, jotta saavat lentokoneet ja hotellit mahdollisimman hyvin täytettyä. Näitä halpoja viime hetken kuumia lähtöjä kannattaa etsiä Hispanian äkkiä pois -sivuilta.

Matka kannattaa varata Hispanian kotisivuilta, koska heillä on tällä hetkellä tarjous, jossa netin kautta varaajat saavat kymmenen euron alennuksen matkasta per henkilö. Hispanialla alle kaksi vuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi, joten internetalennus ei tietenkään koske heitä.

Tietoa Hispaniasta matkanjärjestänä

Aluksi vuonna 1995 Hispania aloitti halpalentoyhtiönä ja on sitten laajentanut tarjontaansa myös pakettimatkoihin ja valistunut kokonais valtaiseksi matkanjärjestäjäksi. Tämän matkatoimiston koneet ovat aina melkein täynnä ja matkakohteet ovat olleet suosittuja ja laadukkaita. Lomakohteissa toimii aina suomenkielinen henkilökunta ja jokaisesta kohteesta löytyy omat tilat, joiden tehtävänä on neuvotella parhaat hinnat autonvuokrauksen, hotellien ja golfpakettien osalta matkustajille. Hispanialla on suorat lennot kaikkiin kohteisiin, joten sinä voit rentoutua lomamatkalla ja nauttia siitä mitä olet lomalle tullut tekemään eli lomailemaan.

Categories: matkakohteet, matkatoimistot.

Tags: , , , , ,

Comment Feed

No Responses (yet)Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

Samanlaisia matka juttuja

  • Kesän matkustajalle ideoita
  • Äkkilähdöt
  • Halvat matkat ja matkakohteet
  • Azorit
  • Halvat matkat ja lomat