Skip to content

Talo vuokralle ulkomailta

Nykyisin yhä useammin halutaan vuokrata loman ajaksi talo tai huvila ulkomailta. Matkailijat eivät  välttämättä halua aina yöpyä hotelleissa, sillä varsinkin pidemmän loman aikana ei hotellissa pysty elämään niin mukavasti kuin omassa vuokratalossa. Kun vuokraa talon ulkomailta, niin pääsee myös paremmin osallistumaan paikalliseen elämään, kuin mitä hotellissa asuessaan pystyy. Aamun voi aloittaa mukavasti vaikkapa kävelemällä läheiseen leipomoon ja hakemalla sieltä tuoretta leipää ja croissanteja. Kyllä välillä kaipaa tällaista vaihtelua hotellin aamupalan sijaan. Kun vuokraa lomatalon, niin voi myös olla varma, että seinän takana ei asu joukkoa nuoria, jotka juhlivat äänekkäästi koko yön.

Talon vuokraamiseen ulkomailta houkuttavat idea omasta puutarhasta, omasta uima-altaasta ja omasta grillikatoksesta. Lasten kanssa elämä saattaa olla vuokratussa talossa paljon helpompaa kuin hotellihuoneen ahtaissa tiloissa. Myös kaveriporukat arvostavat sitä, että voivat kaikki elää saman katon alla yhteisissä tiloissa.

Jos on lomalla kauemmin aikaa, niin talon vuokraaminen tulee edullisemmaksi vaihtoehdoksi, kuin hotellissa majoittuminen. Lentoja saattaa saada ajoittain kilpailun ollessa kovaa myös todella halvalla. Toki jos majoittuu omatoimisesti omaan taloon, niin ei voi käyttää hyödyksi matkatoimistojen tarjoamia palveluja, kuten opaspalveluja tai retkimahdollisuuksia. Toisaalta sitten hyvä puoli on se, että saa olla vapaasti oman itsensä herra.

Suosittu palvelu, joka välittää loma-asuntoja ympäri maailmaa on esimerkiksi Interhome. Se on kansainvälinen yritys ja toiminut alalla jo kauan. Interhomen nettisivut saa myös suomen kielellä, joten sieltä talon varaaminen on todella helppoa. Interhomella on myös puhelinpalveluneuvonta Suomessa, joka on todella kätevä ja vuokraamista turvaava palvelu. Yksityisiltäkin ihmisiltä voi vuokrata talon ulkomailta, mutta silloin kannattaa tarkastaa heidän taustansa huolella, jottei tule huijatuksi. Esimerkiksi juuri Interhomella on hyvät hinnat, joten alhaisempien hintojen takia ei välttämättä kannata etsiä taloa jostain muualta.

Talon vuokraaminen ulkomailta on varteenotettava tapa viettää lomaa ja sitä voi hyvillä mielin suositella.

 

 

 

Categories: talon vuokraus.

Comment Feed

No Responses (yet)Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

Samanlaisia matka juttuja

  • Interhome – vuokraa loma-asunnot netistä